Надявам се българите да са по-рационални от италианците и

...
  Надявам се българите да са по-рационални от италианците и
Коментари Харесай

Представител на СЗО: Надявам се българите да са по-рационални от италианците

 
" Надявам се българите да са по-рационални от италианците и да успеем да отговорим на това предизвикателство (бел.ред. ковид ) по заслужен метод. Да не считаме, че няма да ни засегне, зависи от всеки от нас. " Това сподели представителят на СЗО за България Михаил Околийски.
Той добави, че никой не знае по кое време ще бъде доближат пикът на болестта. По думите му би трябвало да се откри оня тънък баланс сред опазването на здравето, стопанската система и спазването на човешките права.
" Винаги считаме, че ще ни се размине и резултатите са такива, че сме най-зле в Европейски Съюз във връзка с смъртността . Тези опасности не идват просто по този начин, а тъй като поемаме доста опасности, не спортуваме, добави още Околийски.
Той съобщи, че рекомендациите на СЗО задават летвата за добра процедура и напомни какъв брой значима е в този момент обществената отдалеченост.
Околийски обърна внимание и на това какъв брой е значимо да се концентрираме върху формалните канали на информация.
Той предложи на възрастните хора да се осведомят един път на ден в противоположен случай коронавирусът " се трансформира в някакво космато страшилище, което драска по вратата. "
Ако вземем верните ограничения, няма да се заразим. Хуморът би трябвало да ни съпровожда от работа до у дома. " сподели още представителят на СЗО.
Той изясни, че миенето на ръцете би трябвало да продължи най-малко една минута. Да се търкат дланите и всеки един пръст да се измие щедро със сапун. Това важи и за дезинфектантите.
ОЩЕ: Лекар към Борисов: Хората са преди всичко, не стопанската система - незабавно строга карантина
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР